Onnettomuuskirjanpito

Tilaisuuden nimi: Onnettomuuskirjanpito
Tapahtumapaikka:Käsittely: YSP:n sihteerit
Tilaisuuden järjestäjä: Jyväskylän seurakunta
Alkaa: 1.1.2016 00.00
Loppuu: 1.12.2018 00.00
Ilmoittautuminen alkaa:01.01.2016 01:01
Ilmoittautuminen päättyy:04.07.2023 23:59
Suurin osallistujamäärä:500
Nyt ilmoittautunut:21

Onnettomuuskirjanpitoon merkitään kaikki seurakuntamme eri tilaisuuksissa tapahtuneet onnettomuudet (ei työntekijöitä koskevat), huom. myös läheltäpiti tilanteet. Työntekijä/OTV tekee jokaisesta onnettomuudesta tai läheltäpiti tilanteesta oman ilmoituksen. Täytä lomake huolellisesti ja paina ilmoittaudu painiketta lopuksi. Saat sähköpostiisi kuittauksen onnistuneesta ilmoituksesta.

Seurakuntamme tulee tehdä ilmoitus valvontaviranomaiselle palvelussa aiheutuneesta onnettomuudesta tai vaaratilanteesta (laki kulutustavaroiden ja kuluttajapalvelusten turvallisuudesta, 75/2004, ns. KuTuL, 4 §).

KuTuL:n mukaisten ilmoitusten lisäksi seurakunnan tulee KuTuL:ssa säädetyn huolellisuusvelvollisuuden (3 §) täyttämiseksi seurata toiminnassaan tapahtuvia pienempiäkin onnettomuuksia ja vaaratilanteita vaikka näistä ei tarvitsisikaan tehdä edellä mainittua ilmoitusta viranomaiselle. Tällaiset tapahtumat kirjataan tähän onnettomuuskirjanpitoon. Kirjanpitoa seurataan ja hyödynnetään asiakasturvallisuuden parantamiseksi. Kynnys kirjausten tekemiseen tulee olla alhainen.

Onnettomuuskirjanpito on seurakunnan työkalu turvallisuustoiminnan kehittämisessä. Keskeistä on havainnoida vaaranpaikkoja, joissa tapahtuu esim. usein samantyyppisiä onnettomuuksia ja puuttua esille nousseisiin ongelmiin, jotka ehkä muutoin ajan saatossa yksittäistapauksina saattaisivat jäädä vähälle huomiolle.

Lisätietoa saat: Tiina Hämäläinen YSP:n toimistosihteeri
050 4414 213 tiina.hamalainen@evl.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan Siirry ilmoittautumislomakkeelle

Kalenteri

<< Helmikuu 2019 >>
ma ti ke to pe la su
5
6
7
8
9
10
Etsi ajalta (pp.kk.vvvv):
-

Sanahaku otsikosta:

Valitse kohde:

Paikan mukaan: